Kommende arrangementer

Menighedsrådsmøde

Alle møder starter kl. 19.00 i sognegården.

Spil dansk aften med Vokalister

Denne gang får vi i Spil Dansk Ugen besøg af Vokalisterne. Vokalisterne dirigeres af Inge Brink Nielsen, Ole Rødtnes, er formand for koret. Siden Eva-Marie Kjær startede koret i 1997, har Vokalisterne indøvet et repertoire på 239 numre. Og på de 20 år har stået 7 dirigenter foran koret (inklusive vor nuværende Inge Brink Nielsen). Derfor er der stor forskel på, hvad og hvor vi har sunget i løbet
af de 20 år. Nu glæder Vokalisterne sig til at synge i Godthåb Kirke, bl.a. fordi en stor del af korets medlemmer bor i byen. Koncerten begynder i kirken og derefter går vi over i sognegården og drikker kaffe og spiser æblekage.

Arrangementet er gratis. Tilmelding ikke nødvendig. Der serveres kaffe og æblekage, som koster 20 kr.

Formiddagscafe: Karsten Kortbuks Hansen: ”Gudenåen – en rejse på floden”

En rejsebeskrivelse om den helt store kanotur fra Tørring til Sødringsholm. I 12 afsnit padler naturkarsten 170 km, møder en masse spændende mennesker og tømmer kanoen for vand et utal af gange. Gudenåen er et utroligt naturområde midt i det danske kulturland. Der er masser af skønne naturoplevelser i serien og derud over en god del naturformidling og velfortalt kulturhistorie. Jensen & Jensen har som vanlig lavet rigtig flot fjernsyn og jeg har for alvor anstrengt mig for at få de bedste historier ud af Gudenåens vandrige vejnet.

 

Om formiddagscafeer:
Alle formiddagscafeerne starter kl. 10 med en sang og en kop kaffe/the. Derefter foredrag til ca. 11.45, hvor vi slutter af med en let frokost, så vi kan gå hjem kl. ca 12.30. Pris 30 kr. Sodavand og øl kan købes til 5 kr.
Formiddagscafeerne holdes i gang af frivillige, som kommer og hjælper til med at stille an og rydde af til frokost. Vi sætter stor pris på alle vores frivillige tilknyttet kirken og den hjælp de tilbyder. Det har stor betydning for vores arrangementer. Tak.

Julemarked 2018

Igen i år holder vi vores årlige hyggelige julemarked med mange forskellige boder i sognegården. Sidste år blev det udvidet med boder med bla. frugt, grønt og økologisk kød, udover boder med bla. juledekorationer, kirkegårdsdekorationer, økologiske sæber, trækunst, jernskulpturer, mjød, nisser, håndarbejde, juletræer og vores hyggelige julecafe.

Julemarkedet bliver til i samarbejde med Godthåb FDF og en masse frivillige, som bla hjælper med at stille det store telt op bag sognegården, samt klargøre sognegården i dagene omkring selve julemarkedet. Skulle man have lyst til at hjælpe til eller have en bod, kan man sende en mail med relevante oplysninger til standersen1 (at) hotmail.com.

Menighedsrådsmøde

Alle møder starter kl. 19.00 i sognegården.

Julesognekor: Julekoncert

Her kan alle være med! Mød blot op i Sognegården og vær med i et dejligt fællesskab om årets julekoncert.

Vi mødes i Sognegården til prøver på flg. dage:
1. prøve: tirsdag den 6. november kl. 16.30-17.30
2. prøve: tirsdag den 13. november kl. 16.30-17.30
3. prøve: tirsdag den 20. november kl. 16.30-17.30
4. prøve: tirsdag den 27. november kl. 16.30-17-30

På koncertdagen 4. december mødes vi kl. 17.00 i kirken til prøve!

Efter koncerten er der et kort, hyggeligt samvær i Sognegården for alle deltagere og publikum.

Tilmeld gerne til organist Britta Knudsen på 61 77 03 41 eller brittaknudsen@adr.dk